Shoplog live life happy

Shoplog live life happy

Als ik ergens van hou dan is het wel van schattige dingen. Laatst kwam ik via Instagram terecht op de webshop Live Life Happy. En happy word je zeker van deze leuke webshop! Het staat vol met schattige dingen. Van notitieboekjes, stickers, hebbedingentjes tot dingen die je in de keuken kunt gebruiken of super leuke lichtjes. Ik kon mezelf niet inhouden en vulde m’n mandje met wat dingentjes en bestelde het. Ik laat het graag aan je zien!

Mok Leven bos woodland

Als eerste het grappigste en misschien ook wel leukste ding dat ik heb besteld: Deze ‘Levend bos’ beker. Ik dacht eerst waarom zou iemand nou een zwarte mok met ogen kopen? Totdat ik zag dat de mok veranderd met warmte! Toen de mok binnenkwam heb ik ‘m meteen getest en hoe leuk!! Zodra je er heet water in doet wordt het dag in de beker en zie je verschillende dieren. Ik vind het helemaal leuk haha. En ook handig: Je weet wanneer je thee lekker koud is als het weer nacht is.

Wolkje koekjesvorm

Ik wil zelf wat meer gaan bakken en al helemaal toen ik dit schattige wolkjeskoekjesvormpje (galgjewoord!) zag. Hij kwam binnen in een super schattig zakje *.*. Ik hou van wolkjes! Ik heb ‘m nog niet geprobeerd maar dat ga ik zeker snel doen. Schattige koekjes kom maar hier xD

A6 Notitieboekje vosjes

Vosjes zijn mijn nieuwe obsessie en toen ik dit schattige boekje zag wist ik dat deze niet in mijn leven kon ontbreken (lekker dramatisch xD). Het is een A6 notitieboekje en je kan er behoorlijk wat in kwijt, er is zelfs een aparte regel voor de datum. Nu nog even bedenken wat ik er precies in op ga schrijven.. xD En dit waren de dingen die ik had gekocht! Mocht je benieuwd zijn naar deze dingentjes kun je op de titel ervan klikken! En neem zeker een kijkje op de website als je net als ik van schattigheid houdt haha. Ik ben in ieder geval tevreden over Live Life Happy. De service was goed en de bestelling was er ook snel :D.

Wat is het laatste wat jij gekocht hebt?
Liefs, Kimberly