Een nieuw huis, een nieuwe vijver.

Een nieuw huis, een nieuwe vijver.

Zoals jullie misschien wel weten hadden wij in ons vorige huis een grote vijver aangelegd. Ik vind vijvers echt fantastisch en kan uren kijken naar de vissen en andere dieren die erop afkomen. Dus toen ik hoorden dat mijn ouders wilden verhuizen heb ik ook gevraagd of we weer een huis met een vijver zouden krijgen. Dit was helaas niet het geval, maar mijn vader had mij wel belooft dat hij een nieuwe vijver zou gaan uitgraven. 

Trouwpakken: dit zijn de trends van 2017

Trouwpakken: dit zijn de trends van 2017

Eerlijk is eerlijk, de jurk van de bruid speelt één van de belangrijkste rollen tijdens de bruiloft. Maar wist je dat het kostuum van de bruidegom tegenwoordig veel modieuzer is dan de gemiddelde bruidsjurk? Skinny pants, dandy blauw, korte colberts... Alles wat we voorbij zien komen op de catwalk, wordt vrijwel direct doorvertaald naar een tot in de puntjes gestyled trouwkostuum. Van high-end Karl Lagerfeld tot opvallend Kenzo, wij zetten de trends van 2017 voor je op een rij.

Waarom een macbook

Waarom een macbook

Ik was al een tijd lang aan het sparen, voor wat precies, geen idee, maar sparen is eigenlijk altijd goed. Toen mijn laptop op een dag kapot ging wist ik meteen wat ik ervan wilde kopen: een nieuw laptop. Ik wist diep in mijn hart dat ik een MacBook wilde, maar mijn hemel wat zijn die dingen duur! Ik besloot nog even te wachten en rond te kijken maar een paar maanden later was het zover, ik ben toch gegaan voor een MacBook. Vandaag een artikeltje waarom ik er toch voor heb gekozen deze te kopen en wat ik ervan vind!

Shoplog live life happy

Shoplog live life happy

Als ik ergens van hou dan is het wel van schattige dingen. Laatst kwam ik via Instagram terecht op de webshop Live Life Happy. En happy word je zeker van deze leuke webshop! Het staat vol met schattige dingen. Van notitieboekjes, stickers, hebbedingentjes tot dingen die je in de keuken kunt gebruiken of super leuke lichtjes. Ik kon mezelf niet inhouden en vulde m’n mandje met wat dingentjes en bestelde het. Ik laat het graag aan je zien!

mijn bucketlist wat wil ik nog gaan doen

mijn bucketlist wat wil ik nog gaan doen

In mijn hoofd ben ik altijd aan het dromen, wat wil ik nog gaan doen? Wat zou ik nog willen meemaken? Waar zou ik nog naartoe willen? En omdat je vaak wat dingen vergeet besloot ik ook eens een bucketlist te maken. Hierin staan de dingen die ik graag nog eens zou willen doen, willen meemaken of waar ik graag nog eens naartoe zou willen. Deze lijst ga ik bijhouden en dan hoop ik ooit alles af te kunnen strepen, want hoe gaaf zou dat zijn? Vandaag lees je alles over mijn dromen!