Hey jij daar!

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op Birds and Beez! Laat ik mij even voorstellen; Mijn naam is Kimberly en ik ben de eigenaresse van deze site. Ik ben geboren op 12 juni 1994, wat betekend dat ik op dit moment 20 lentes jong ben en midden in de bloei van mijn leven zit, zoals mijn oma dat altijd zo leuk kan vertellen.

Als je op zoek bent naar het synoniem voor boekenworm, boekverslaafde, boekenfan, dan kom je waarschijnlijk uit op mijn naam. Ik ben gek op lezen en schrijven en doe dit ook dagelijks met veel plezier. Zolang als ik me al kan herinneren ben ik hier al mee bezig. Ik schreef vroeger al veel verhalen, gedichten, hield verschillende websites bij en was altijd in de weer met mijn fantasie. Ik kan mij ook geen wereld voorstellen zonder boeken, en schrijven. Wat er de laatste jaren nog bij is gekomen: beauty! Ik hou van beauty en alles wat er mee te maken heeft. Zowel voor de buiten als voor de binnenkant. Een heerlijke parfum, kleurrijke oogschaduw, blushes, mindstyle, lekker eten..

Op dit moment zit ik voornamelijk veel thuis doordat ik ME-CVS en Fibromyalgie heb. ME betekent myalgische encefalomyelitis en CVS het chronisch vermoeidheids- syndroom. Dit houdt onder andere in dat ik altijd erg moe ben en spierpijn heb (na de minste beweging heb ik een lange tijd nodig om te herstellen). Fibromyalgie betekent letterlijk: pijn in bindweefsel en spieren. Fibromyalgie wordt soms ook wel weke delen reuma genoemd. Ik heb hierdoor vaak pijn in mijn spieren en stijfheid in mijn spieren, hier hoort ook de vermoeidheid bij, slaapstoornissen, heb ik hoofdpijn en concentratieproblemen en heb ik bij de minste aanraking al het voel dat je me een klap geeft. Af en toe zal ik hier ook over bloggen, maar omdat ik de acceptatie hiervan erg moeilijk vind zal dit niet regelmatig zijn. Ik heb sinds kort wel een nieuwe rubriek op mijn website waarover ik vertel over ongemakken en dingen die ik meemaak, deze rubriek heet ME(zelf). (Klik op de link om naar de pagina toe te gaan) Wil je mee weten over ME-CVS en wat het precies inhoudt? Hierover schreef ik in deze persoonlijke update meer.

Ik ben begonnen met het bloggen op Birds and Beez op 8 juli 2012. Na vele namen voor deze te hebben, ben ik door een liedje van The Babysitters Circus op de naam Birds and Beez gekomen. Kun jij raden welke? Hint:”And the universe told me that’s how I, that’s how I think I know...”

Birds and Beez zal voornamelijk gaan over beauty, maar ik vind het ook erg leuk om te bloggen over lifestyle, fashion, food, tips.. Er is zoveel leuks! Ieder dag zal ik je verrassen met wat ik voor jou in petto heb, en ik beloof je, er zal zeker weten wat bij zitten wat je geweldig zult vinden! Je kunt hier dus niet alleen terecht voor je dagelijkse dosis beauty, maar ook voor veel van je andere behoeftes! Mis je iets op Birds and Beez of heb je een tip voor me? Dan hoor ik die graag van je via het contact formulier.

Have fun!!
Liefs, Kimberly